Pasta med gräddkantarellsås

 

 

Ingredienser (4 port):

300g färsk pasta, tex tagliatelle
300g färska kantareller
1 finhackad gul lök
2 dl grädde
1 dl vatten
ev. 2 msk konjak
1 morot
75 g riven västerbottensost
1 msk färsk rosmarin
 
smör
salt
svartpeppar
 
Gör såhär:
Koka pastan. Rensa och stek svamp och lök i smör, salta och peppra. Häll i grädde, vatten och ev. konjak. Låt koka 5 min. Skala moroten och hyvla den i remsor med en potatisskalare. Vänd ihop pastan med svampsåsen, moroten, osten och rosmarinen.
 
Smaklig måltid!

 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Touch Of Taste

Här finner ni mina godaste recept samlade i ett! Allt ifrån soppor, pasta, turkiskt, kryddigt, bak, desserter och annat som faller mig i smaken!

RSS 2.0