Hummer och saffranspasta

300g campanelle pasta
1 paket frysta ärter (250g)
2 dl crème fraîche
1 msk konc hummerfond
1/2-1 tsk sambal oelek
1/2 påse saffran (a 0,5 g)
300g surimi
2 msk färsk timjan

Koka pastan och lägg i de frysta ärterna i slutet av koktiden.

Tina surimin och strimla den.

Koka upp crème fraîche, hummerfond, sambal oelek och saffran. Rör i surimin.

Blanda såsen med pastan , strö över timjan. Servera!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Touch Of Taste

Här finner ni mina godaste recept samlade i ett! Allt ifrån soppor, pasta, turkiskt, kryddigt, bak, desserter och annat som faller mig i smaken!

RSS 2.0