Lime och kokosparfait med tropisk fruktsallad
Fruktsallad (10pers):
2 papayor
1 honungsmelon
3 apelsiner
2 ananaser
1 burk konserverad litchifrukt(ca 500g)
250g jordgubbar
Lime och kokosparfait:
4 äggulor
1 1/2 dl strösocker
2 1/2 dl kokosmjölk
2 lime, rivet skal
2 msk pressad lime
4 dl vispgrädde
Tillbehör:
100g långa kokosflingor
Gör såhär:
Parfait:
1.vispa äggulor och socker pösigt.
2. Tillsätt kokosmjölk, rivet limeskal och pressad lime.
3. Vispa grädden och blanda ner den i äggblandningen.
4. Plasta in en lång sockerkaksform och häll smeten i den. Frys i minst 4 timmar.
Skär frukterna till salladen och blanda ihop.

Kommentarer
Trackback