Kladdkaka

 
Ingredienser:

150g smält smör
3 dl socker
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 ägg
2 dl mjöl
ströbröd
florsocker till dekoration
 
Tillbehör:
Grädde eller glass
 
Gör såhär:

1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft eller 200 grader utan varmluft.
 
2. Smält smöret och låt det svalna av. Blanda i kakao, vaniljsocker och socker. Tillsätt ett ägg i taget. Avsluta med mjölet.
 
3. Smöra och bröa en form, gärna med löstagbar kant. Häll i smeten.
 
4. Grädda kladdkakan i nedre delen av ugnen i ca 8-20 minuter(jag gräddar i 12 min).
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Touch Of Taste

Här finner ni mina godaste recept samlade i ett! Allt ifrån soppor, pasta, turkiskt, kryddigt, bak, desserter och annat som faller mig i smaken!

RSS 2.0